Wat Kees doet

– Een persbericht maken

Het lijkt zo makkelijk, maar veel persberichten halen de krant nooit. Grootste probleem: ze bevatten geen nieuws. We kijken samen door de ogen van de journalist naar wat belangrijk is.

– Een verhaal schrijven

Dagelijkse kost voor hem. Verschillende verhalen op een dag zijn geen probleem. Interviews, nieuws. reportages en altijd met oog voor detail en het bijzondere.

– Een geschreven of gesproken column verzorgen

keess2

Kees aan het werk bij de gemeenteraadsverkiezingen

Kees was van 2008 tot oktober 2013 columnist bij De Gelderlander. Hij schreef om de week over zijn belevenissen in het dagelijks leven in de column Van Streek in de drie Arnhemse edities. Een speciale column voor uw bedrijf of evenement schrijven kan hij ook. Desgewenst draagt hij hem ook nog voor. Dat is eens wat anders op uw bedrijfsfeest of -evenement.

– Adviseren op mediagebied

Hulp nodig bij mediakwesties? Kees heeft geen kant en klaar antwoord, maar wel contacten, ervaring en inzicht in het medialandschap.

– Leuke plannen bedenken

Even de hersens los schudden en roepen maar. Niks is te gek. Je moet er niet aan denken dat al die ideeën uitgevoerd moeten worden, maar ze zijn vaak een tussenstap naar een haalbare variant. Doe eens vreemd en onderscheid je met het resultaat.

– Een complete krant verzorgen

Wilt u een speciale jubileum- of themakrant voor uw bedrijf? Kees heeft er nu al zin in. Overleg over de boodschap, doelgroep, de omvang  en aan de slag. Alles is mogelijk en het kan snel tot zeer snel.

– Tijdelijk ingehuurd worden voor journalistiek werk

Verslaggever ziek of zwanger? Kees niet. En hij wil best helpen om de boel verantwoord draaiende te houden.

– Ander journalistiek werk

Kees zegt niet snel nee.